viernes, 16 de enero de 2015

Festes de Nadal

Rossinyols, bon any a tothom!

Després de les festes de nadal, i les setmanes intenses d'examens a la Universitat, és hora de renovar el Blog. Tot i tenir moltes coses a fer aquest inici d'any, hem pogut veure'ns amb en Lamine en algunes ocasions i ara us faré un breu "flash".

Després dels àpats de nadal dels dies 24, 25 i 26, el dissabte 27-des ens vam retrobar amb en Lamine. El motiu, va ser buscar una idea i fer el regal de l'amic invisible a la Iessatu, que va ser la mentorada que ens va tocar fer-li. [Una sola condició: Havia de ser una manualitat]

Llavors ens vam posar a pensar i ens va sortir la vena daliniana. I ens vam posar mans a l'obra!!

L'artista

(Sento no poder-vos ficar una foto de la obra acabada, però us puc garantir, de que va ser tot un èxit, tant l'amic invisible com tots els artistes que hi van participar).

Mentre esperàvem a que s'assequés la pintura, ens vam divertir amb una bona eina. Ell havia estat campió d'un torneig que havia disputat i les meves possibilitats eren poques degut al poc ús que li dono. Finalment podem dir que la cosa va acabar d'allò més igualada i que van ser únicament dues partides (una per cadascun). 

Queda pendent el desempat, a la play o a la realitat ;)

Vam passar una tarda divertida, i vam acabar tots dos amb les mans verdes.

Al dia següent, el diumenge 28-des, ens vam trobar amb altres mentorats i vam anar a patinar. Al principi vam anar super contents, tot i que finalment vam sortir d'allà amb algun blau que d'altre. 
Vam quedar a la pista de gel amb els altres mentorats i vam gaudir d'una tarda divertida, de caigudes i  de "casi-caigudes". 

L'equip de Hockey sobre Gel de Girona

Dues estrelles... que van acabar estrellats

Era l'últim dia de l'any d'en Lamine a Girona, perquè l'endemà marxava a Itàlia amb el seu tiet a visitar la família fins el dia de reis.
Però DILLUNS, el dia que marxava, era el seu 11è ANIVERSARI!! Així que vaig aprofitar l'avinentesa per tenir un petit detall amb el meu amic.  

El crack!!

Després de les festes de nadal, i apunt per la tornada a la rutina, el divendres 9-gen, va ser el dia assenyalat per celebrar amb els altres companys l'amic invisible. Varem fer un sopar en una pizzeria de Girona, amb els mentors i els mentorats i es van obrir els regals. 
Volia donar les gràcies en nom d'en Lamine i meu, a la Cristina i la seva mentorada, la Nataly pel regal que ens va fer. Molt original i molt treballat. 

El duo maravilla!


Fins aquí les festes de nadal! 

Fins aviat rossinyols, i molta sort als que esteu d'examens. Una abraçada!

Àlex. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario